Ο κόσμος και η ζωή των ανθρώπων του θεάτρου, τα παρασκήνια και τα πάθη, μέσα από την ιδιόμορφη σχέση ενός σαιξπηρικού ηθοποιού και του αφοσιωμένου αμπιγιέρ του, με φόντο το Λονδίνο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

«Ο Αμπιγιέρ» του Ronald Harwood, έργο εμπνευσμένο από την προσωπική εμπειρία του δημιουργού του, που υπήρξε αμπιγιέρ του σπουδαίου Άγγλου ηθοποιού Donald Wolfit, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Μια δυνατή ιστορία, αφιερωμένη στη ζωή των ανθρώπων του θεάτρου,  για την φιλία, την αφοσίωση, τις φιλοδοξίες, την απόρριψη και τα χαμένα όνειρα που ισορροπεί θαυμάσια ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, σε μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνοθεσία: Kώστας Γάκης
Παραγωγή:   PERFORMING ARTS & ENTERTAINMENT LTD
Ερμηνεύουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,Τζένη Κόλλια, Μάρω Παπαδοπούλου, Απόστολος                                 Πελεκάνος, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Άγγελος Νεράντζης, Γιώργος Γιατζιτζάκη, Ορφέας Τσαρέκας

 

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό της Ronald Harwood Ltd, δικαιούχου των συγγραφικών δικαιωμάτων του έργου του R. Harwood, c/o Judy Daish Associates Ltd.

Προηγούμενο άρθρο19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Έφυγε Απο Τη Ζωή Ο Ισραιλινός Συγγραφέας Άμος Οζ