Ο «Γάμος αλα Ελληνικά» επιστρέφει με τρίτη ταινία και η Νία Βαρντάλος αναβιώνει το ρόλο της Toula Portokalos, καθώς κυκλοφόρησε το trailer του «My Big Fat Greek Wedding 3». Μαζί με την Toula επιστρέφει και ο Ian, ο ηθοποιός John Corbett.

Εκτός από σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια, η Nia Vardalos θα είναι και η σκηνοθέτις της ταινίας. Μαζί της, συμπρωταγωνιστές της θα είναι John Corbett, Έλενα Καμπούρη, Louis Mandylor, Τζία Καρίδη, Joey Fatone, Gerry Mendicino, Andrea Martin, Lainie Kazan, Ηλίας Κακαβάς και Μελίνα Κοτσέλου. Ο Michael Constantine, ο οποίος υποδυόταν τον πατέρα της Toula, έχει φύγει από τη ζωή και η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί έναν φόρο τιμής για εκείνον.

Δείτε το trailer:

Η πρώτη ταινία «My Big Fat Greek Wedding» – «Γάμος αλα Ελληνικά» έκανε πρεμιέρα το 2002 και έδωσε στη Νία Βαρντάλος μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου. Η δεύτερη ταινία, «My Big Fat Greek Wedding 2» κυκλοφόρησε το 2016 και τώρα, η 3η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.
Προηγούμενο άρθροAthens Digital Arts Festival 2023
Επόμενο άρθροEurovision 2023: Η σειρά εμφάνισης του τελικού