Κατανοώ πως μπορώ να είμαι ότι θέλω σε αυτή την ζωή και πως μπορώ να είμαι αυτή/ός που αποφασίζω. Γιατί εγώ έχω την ευθύνη και τον έλεγχο της ζωής μου και νιώθω ασφάλεια και χαρά.

Φέρε μου το ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να στο κάνω ΓΙΝΕΤΑΙ. Φέρε μου το ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να σου το κάνω ΚΟΙΤΑ ΜΕ.

Μην ακούς κανέναν μα κανέναν θαυματάκι μου να σου πει τι μπορείς να κάνεις! Μιλάει μέσα από τις δικές του πεποιθήσεις, από τα δικά του βιώματα και μέσα από τις δικές του δυνατότητες και ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

Μην επιτρέψεις σε κανέναν, μα κανέναν να σου πει μέχρι που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να κάνεις. Αυτό το ξέρει μονάχα η ψυχούλα σου και Ο ΘΕΟΣ.

Θα βρεθούν πολλοί στον δρόμο σου για να σου κόψουν τα φτερά γιατί φοβούνται πως επειδή εκείνοι δεν ξέρουν να πετούν δεν θα μπορέσουν να σε φτάσουν. Δεν είναι δική σου ευθύνη ψυχή μου να θυσιάζεις το δικό σου πέταγμα επειδή οι άλλοι φοβούνται τον ορίζοντα.

Θα βρεθούν πολλοί που θα σου βάλουν τρικλοποδιές γιατί αντανακλούν τους φόβους σου. Θα μάθεις με τον καιρό να ξεχωρίζεις την φωνή του φόβου σου από την φωνή της θεϊκής Σοφίας.

Άπαξ και συνειδητοποιήσεις πως είσαι πλάσμα θαυματουργό και πως η δύναμή σου βρίσκεται στην σκέψη σου θα βρεθούν πάρα πολλοί θεϊκοί σύμμαχοι στο διάβα σου για να σου κρατήσουν το χέρι . Θυμήσου με, δεν πρόκειται να σε αφήσει μόνο ο Θεός ούτε μια στιγμή. Σου στέλνει αγγέλους και επίγειους φύλακες που στρώνουν το μονοπάτι σου με ροδοπέταλα και προσέχουν μην στραβοπατήσεις.

Σου στέλνω το φως και την αγάπη μου.

Θεώνη Καράμπαλη
Πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα
Δημιουργός του Θήτα Όλον

My Instagram Account: Θεώνη Καράμπαλη
My Site: https://theonikarabali.com/

Θεώνη Καράμπαλη
Προηγούμενο άρθροΣαν Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Ελληνίδα ηθοποιός Δέσπω Διαμαντίδου
Επόμενο άρθρο«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.