Τη Μεγάλη Εβδομάδα ο ΑΝΤ1 διαμορφώνει το πρόγραμμά του ακολουθώντας το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών του Πάσχα.

Από τη Μ. Δευτέρα έως και το Μ. Σάββατο στις 17:45 και από Μ. Τετάρτη έως και Μ. Παρασκευή στις 23:15, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει τους «Άγιους και Γέροντες», μία σειρά ντοκιμαντέρ για σύγχρονους Αγίους και Γέροντες  του 20ού και 21ου αιώνα, που έζησαν δίπλα μας και αφοσιώθηκαν στη σωτηρία ψυχών και σωμάτων.

Απόψε, Μ. Δευτέρα στις 21:00, έρχεται «Ο Άνθρωπος του Θεού» της Γέλενα Πόποβιτς, μία ταινία για τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, απόψε, Μ. Δευτέρα, στις 23:15 θα προβληθεί η δραματική ταινία του Γκαρθ Ντέιβις, «Μαρία Μαγδαληνή», με την Ρούνι Μάρα στον ομώνυμο ρόλο.

Αύριο, Μ. Τρίτη  στις 21:00, έρχεται η επική περιπέτεια του Ρίντλευ Σκοτ, «Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» που δίνει εικόνα στη βιβλική ιστορία του Μωυσή.

Από τη Μ. Τετάρτη έως και τη Μ. Παρασκευή στις 21:00, καθώς και το Μ. Σάββατο στις 21:45, θα προβληθεί το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της.

Από τη Μ. Τετάρτη έως και τη Μ. Παρασκευή στις 00:15, θα προβάλλεται «Η Βίβλος», η κορυφαία παράγωγη, η οποία προσφέρει μία ολοκληρωμένη αφήγηση  της Βίβλου από τη «Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη».

Τέλος, το Μεγάλο Σάββατο στις 23:55, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει την Αναστάσιμη Ακολουθία.

Προηγούμενο άρθρο365 Στιγμές: Συμμορίες ανηλίκων
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Γεννήθηκε Ο Άγγλος Γιατρός Τζέιμς Πάρκινσον