Το μοναδικό αυτό οινικό -και όχι μόνο- event-εμπειρία που συνδιοργανώνουν FNL και Vinetum επιστρέφει στον μοναδικό χώρο του Πύργου Πετρέζα, στα Σπάτα. Ο εντυπωσιακός πετρόχτιστος “πύργος”, με την εύκολη πρόσβαση, που θυμίζει Τοσκάνη αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την εμπειρία που σχεδιάζεται και αυτή τη χρονιά.

Το φετινό ραντεβού ορίζεται το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ενώ δυο μέρες αργότερα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει το καθιερωμένο δείπνο των Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών -όπως πάντα- στο εντυπωσιακό Tudor Hall του King George, με ένα οινικό conceptπου θα συζητηθεί.

Αυτή τη χρονιά τα Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά θα είναι πιο …μεγάλα από ποτέ! Όπως κάθε χρόνο, τα σπουδαιότερα ερυθρά κρασιά της ελληνικής αγοράς θα είναι συγκεντρωμένα για να τα γευτεί το κοινό, ενώ ταυτόχρονα οργανώνονται ορισμένα ενδιαφέροντα master classes. Παράλληλα στήνονται δύο ατμοσφαιρικές τέντες στον υπέροχο κήπο του Πύργου: η μια θα φιλοξενήσει ένα all-day lounge-café και η άλλη ένα pop-upεστιατόριο του σεφ Μίλτου Κούκα με ένα πολύ ενδιαφέρον γαστρονομικό concept που ταιριάζει στα …Μεγάλα Κόκκινα. Το εστιατόριο θα μείνει ανοιχτό και μετά το κλείσιμο της έκθεσης στις 8μμ.

Προηγούμενο άρθροΣε Απολύσεις Προχωράει Και Η AMAZON
Επόμενο άρθρο60η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής