Το Movement Radio της Στέγης και Φόρουμ Συριακής και Ελληνικής Νεολαίας φτιάχνουν έναν δικό τους χάρτη και μας καλούν να περιπλανηθούμε στην Κυψέλη, στη Φωκίωνος Νέγρη, στην Πατησίων και στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους με επίκεντρο τη μουσική. Τοποθετούν την περιοχή της Μεσογείου, ως μικρογραφία, σε μια περιοχή της Αθήνας και μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε με μοναδικό μας εφόδιο το όραμα του κοινού μέλλοντος των λαών της Μεσογείου. Επικεντρώνονται στην ιδέα της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων και ιδεών μέσα από τις κοινές αφηγήσεις, τις κοινές ιστορίες και τους ήχους της περιοχής, σχεδιάζοντας διαδρομές μέσα στην Κυψέλη και αναδεικνύοντας τον πλούσιο μουσικό και πολιτισμικό χαρακτήρα της.

Μουσικοί και DJs του Movement Radio και του SGYF τοποθετούν ηχητικά σημάδια στη Δημοτική Αγορά και τα μπαρ Au Revoir, It’s a ΒΙΛΑΤΖ και Black & White. Από το live των Ecko Bazz & STILL έως την big band, τους MCs και το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα του Syrian & Greek Youth Forum, από τα DJ-sets των POLYXENE, Olenxxa, KEMAΛ, Chevy, Chico Naral έως συζητήσεις και την έκθεση φωτογραφίας της Πηνελόπης Γερασίμου, καλούμαστε να αφουγκραστούμε τις μουσικές της πόλης με hip hop, rap, electro, ambient και όχι μόνο.

Επιμέλεια προγράμματος: Movement Radio
Οργάνωση παραγωγής: Ακης Χόντασης
Εκτέλεση παραγωγής: Μαριανότα Γιαννάκη, Δήμητρα Μπουζιάνη, Δανάη Γιαννακοπούλου
Τεχνική Διεύθυνση: Λευτέρης Καραμπίλας
Παραγωγή: Movement Radio της Στέγης

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Syrian and Greek Youth Forum (Φόρουμ Συριακής και Ελληνικής Νεολαίας), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “ULYSSES: European Odyssey” [ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Ευρωπαϊκή Οδύσσεια] με συγχρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πληροφορίες: Η εκδήλωση θα κινηματογραφηθεί. Κατά τη διάρκεια του Ecko Bazz feat. Still live θα γίνεται χρήση στροβοσκοπικού φωτισμού (strobe lights) και καπνού.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Σημείωση: Πολλαπλοί χώροι: Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

12 Νοεμβρίου 2022 – 12 Νοεμβρίου 2022

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ3 – 45 μάστοροι 60 μαθητάδες
Επόμενο άρθροΑκρόαση για την παράσταση «Η κωμωδία της μύγας»
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος