Με τα χρώματα της Ουκρανίας η Νόνη Δούνια για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η αναμενόμενη ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με τον Ουκρανό πρόεδρο να δέχεται θερμό καλωσόρισμα και συνεχή χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

Το παρών στην ομιλία έδωσε και η Βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, επιλέγοντας να φορέσει μπλέ σακάκι και κίτρινο παντελόνι, χρώματα που παραπέμπουν στην Ουκρανική σημαία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τη στήριξή της.

Με τα χρώματα της Ουκρανίας η Νόνη Δούνια για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή (φωτο)

Η Ελλάδα έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στην Ουκρανία, από την έναρξη του πολέμου, κάτι για το οποίο ευχαρίστησε θερμά και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο.

Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τη συμμετοχή στις κυρώσεις. Χρησιμοποιήστε τη δική σας επιρροή για όποια διάσωση μπορούμε να κάνουμε. Η Ουκρανία είναι όρθια. Να δουλέψουμε λοιπόν μαζί για να σώσουμε αυτό που δημιούργησαν μαζί Έλληνες και Ουκρανοί. Να μην χάσουμε την κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά. Να μην γίνει η Μαριούπολη Θερμοπύλες. Πρέπει να μάθουν ότι όποιος επιλέγει τον πόλεμο, χάνει”, είπε μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος.

LIVE η ομιλία του Ζελένσκι στη Βουλή

Προηγούμενο άρθροΕΜΣΤ- Ένα Μουσείο για την σύγχρονη τέχνη.
Επόμενο άρθροMichele Morrone & η συνέχεια του “365 ημέρες” έρχεται στο Netflix.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.