Η ψηφοφορία των Μad Video Music Awards 2022 ξεκίνησε!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, έρχονται για 19η χρονιά!

Βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής θα απογειώσουν το κοινό, στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!

Το μοναδικό θεσμό μουσικών βραβείων της χώρας παρουσιάζει, ο Θέμης Γεωργαντάς! Μαζί του, η Κόννι Μεταξά!

Τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show! H ΔΕΗ ταυτίζεται με το μήνυμα #TO_ZOUME της φετινής διοργάνωσης και συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο μουσικό θεσμό. Με τη ΔΕΗ, ΖΟΥΜΕ τη νέα εποχή στην Ενέργεια, στην Πράσινη Ενέργεια, στην Εξυπηρέτηση. ΖΟΥΜΕ μια νέα εποχή με σημαντικές πρωτοβουλίες για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον, με δράσεις για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ζήσε κι εσύ από κοντά τον παλμό και την ενέργεια των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ!H ΔΕΗ συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο μουσικό θεσμό.

Με τη ΔΕΗ, #TO_ZOUME εισάγοντας έναν νέο κόσμο με συμβουλές, προϊόντα και λύσεις που δημιουργήσαμε, για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση της κατανάλωσης στο σπίτι.

Η ψηφοφορία σε κάθε κατηγορία έχει ήδη ξεκινήσει στο www.mad.gr, όπως και η προπώληση των εισιτηρίων για το event από τη viva.gr.

Προηγούμενο άρθροΤι πρέπει να κάνετε εάν σας τσιμπήσει μωβ μέδουσα
Επόμενο άρθροΑκροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής «Λυσσασμένη γάτα»
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος