Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου

«Σοφά…δες!» ή δες σοφά! Ή πιο σωστά, Σοφάδες! Μια μικρή κωμόπολη, στην οποία μια ομάδα περίπου πενήντα ατόμων έχουν μια κοινή λατρεία: την ανάγνωση!

Από το 2017, η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου <Σοφά…δες!> σε μηνιαία βάση συναντιέται στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφάδων  και συζητούν από κοινού το ίδιο ανάγνωσμα, έχοντας στην παρέα τους και τον δημιουργό του.

Σε μια προσπάθεια ο πολιτισμός στην επαρχία να αποκτήσει νέα και δημιουργική διάσταση, εδώ και λίγο καιρό οι συναντήσεις τους προβάλλονται και σε έντυπη μορφή μέσω του περιοδικού της Λέσχης με τίτλο, ‘Σοφά…δες, η τέχνη του βιβλίου’.

Τον πλήρη συντονισμό του νέου αυτού εγχειρήματος που ταξιδεύουν τους Σοφάδες σε κάθε σημείο του πλανήτη έχουν αναλάβει η δημιουργός και συντονίστρια της όλης δράσης με την ιδιότητα της Βιβλιοθηκονόμου, η Αλεξία, και η συντονίστρια του περιοδικού, που επιμελείται τους χορηγούς, την φωτογράφιση και τα τεχνικά θέματα,τις αποστολές και την  γνωστοποίηση, η Γωγώ!

Αναζητήστε το περιοδικό τους και γνωρίστε τους λογοτεχνικούς Σοφάδες και την δράση της Λέσχης!

Γιατί, το βιβλίο ενώνει και η ανάγνωση ταξιδεύει! Κυριολεκτικά!

Οι συναντήσεις στην Λέσχη Ανάγνωσης γίνονται μια φορά τον μήνα, συνήθως το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, από 6:00 μ.μ. έως 7:30 μ.μ. τον χειμώνα και από 7:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.την άνοιξη!

Προηγούμενο άρθροΤο Squid Game γίνεται πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης
Επόμενο άρθροΚοινωνικός τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος