Κώστας Καζάκος: Αποχωρεί από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» για λόγους υγείας

Tιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 113 χρόνια από τη γέννηση της Διδώς Σωτηρίου, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά από την Παρασκευή 29 Απριλίου παρουσιάζει την παράσταση «Ματωμένα Χώματα».

Το εμβληματικό έργο της νεοελληνικής λογοτεχνίας, που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές Ελλήνων, μεταφέρεται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, με έναν θίασο εξαιρετικών ηθοποιών.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν και ο Κώστας Καζάκος, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί.

Καζάκος, Σαράντης και Αλμπάνης στα "Ματωμένα χώματα" - Athinorama.gr

Λίγο πριν την πρεμιέρα ο ηθοποιός αποχώρησε για λόγους υγείας, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης.

Αντικαταστάτης του Κώστα Καζάκου θα είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου, όπως μας ενημέρωσε η ίδια ανάρτηση.

Κώστας Καζάκος: Αποχωρεί από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» για λόγους υγείας - CNN.gr

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή. Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου. Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

Καζάκος- Αλμπάνης- Σαράντης στα 'Ματωμένα Χώματα' της Διδώς Σωτηρίου

Προηγούμενο άρθροΗ κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλο τον κόσμο ( φωτογραφίες ).
Επόμενο άρθροΜεγαλειώδεις Ιστορικοί Προορισμοί.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.