ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ;

Θα έρθει η στιγμή που αυτό που θέλεις θα το ζεις και θα νιώθεις απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτό που περνάς τώρα.Όσο και αν δεν σου αρέσει το τώρα σου όσο και αν δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και με τα συναισθήματά σου θα έρθει η στιγμή που θα κλαις με δάκρυα χαράς που θα κατανοείς το θεϊκό σχέδιο σαν μέρος της ζωής σου και θα βλέπεις μπροστά σου ότι σε απασχολεί να λύνεται με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο και και θα νιώθεις χαρά και ευδαιμονία για το μονοπάτι σου όση δυστυχία και αν νιώθεις τώρα.

Δεν έχει σημασία στην ενέργεια αυτό που βιώνεις αλλά ΤΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ.
Αυτό δίνει στον εγκέφαλό σου ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προνόμιο,αυτό της ΑΛΛΑΓΗΣ.Θυμίσου πως για να έρθει στην ζωή το καινούριο χρειάζεται να φύγει το παλιό.
Το παλιό για τον καθένα είναι η τωρινή του κατάσταση που όσο και αν τον πληγώνει νιώθει αδυναμία και ανασφάλεια στο να το αποχωριστεί.
ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ
Είναι μέρος του σχεδίου.
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά αν δεν έχουμε βγάλει από το δρόμο μας όλα τα εμπόδια.
Το μόνο που έχουμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας ειναι:Και αν αυτό που βιώνουμε τώρα μας προετοιμάζει για αυτό που έχουμε ζητήσει;
Το έχεις σκεφτεί ποτέ;
Η απάντησή σου θα καθορίσει και την πορεία σου.
Θεώνη Καράμπαλη
Πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα και Δημιουργός του Θήτα Όλον
Προηγούμενο άρθροWikidata : Γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της!
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Γεννήθηκε Ο Έλληνας Συνθέτης Μάνος Χατζιδάκης
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.