Το τμήμα Long Form της House of Improv στην Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στην Αθήνα και σας προσκαλεί σε μια εκπληκτική περιπέτεια, έναν κόσμο φαντασίας όπου ο αυθορμητισμός και η φαντασία ενώνονται. Ετοιμαστείτε για το “Improv and Dragons”!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να ζήσετε στον μαγικό κόσμο του Dungeons and Dragons; Τώρα έχετε την ευκαιρία να το ανακαλύψετε μέσα από μια μοναδική παράσταση improv.

Οι αυτοσχεδιαστές μας θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο φαντασίας γεμάτο μαγεία, επικές μάχες και απρόβλεπτες περιπέτειες. Οι ιστορίες θα αναπτυχθούν αυθόρμητα, καθώς οι χαρακτήρες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με τέρατα, θα λύσουν γρίφους και θα δημιουργήσουν την ιστορία με τη δική σας συνεισφορά.

Θα τα καταφέρουν άραγε;


Σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργό μέρος αυτής της εκρηκτικής θεατρικής εμπειρίας στο Θέατρο Άβατον το Σάββατο 17 Ιουνίου. Η πόρτα ανοίγει στις 21:30 και η αγωνία παραμονεύει , έτοιμη να σας αιφνιδιάσει σε αυτήν την αξέχαστη παράσταση.

Είτε είστε ειδικοί του D&D είτε απλώς έχετε αγαπήσει τον μαγικό κόσμο του improv, αυτή η παράσταση είναι για εσάς. Αφεθείτε στη φαντασία σας και ελάτε να συμμετάσχετε στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε το απρόβλεπτο, το μαγικό και το επικό. Ελάτε να ζήσετε το “Improv and Dragons” μια ιστορία επικής φαντασίας και κωμωδίας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτήν τη μοναδική περιπέτεια!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροBollywood Beach Party στον Άλιμο
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Κότσιρας live στην Αλεξανδρούπολη