Μέσα στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το οποίο είναι πέντε φορές το μέγεθος του Τιτανικού και μοιάζει περισσότερο με μια πλωτή πόλη, με υδάτινο πάρκο, 40 μπαρ και εστιατόρια, ένα παγοδρόμιο και έναν εσωτερικό καταρράκτη 55 μέτρων.

Το Icon Of The Seas, που κατασκευάστηκε κατόπιν παραγγελίας της Royal Carribean, είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων λιρών.

Designed to appeal to a younger crowd, there is also a zip-line 154 ft above the ocean, a rock-climbing wall, obstacle course, arcade and a karaoke bar

Το πλοίο, το οποίο μπορεί να μεταφέρει 7.600 επιβάτες, φέρεται να έχει ήδη συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια λίρες σε προπώληση.

Είναι τόσο μεγάλη, γενναία και τολμηρά πολύχρωμο που από κάποιες οπτικές γωνίες θα μπορούσε να το παρομοιάσουν με ένα διαστημόπλοιο κινουμένων σχεδίων.

It has the world¿s largest onboard waterpark ¿ including the first free-fall slide at sea with a 66-degree incline drop

Ήδη, όμως, το Icon Of The Seas, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο που πήγε στον ανοιχτό ωκεανό για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, φέρεται να συγκέντρωσε προκαταβολές ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών πριν από το παρθενικό της ταξίδι τον Ιανουάριο.

Με το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο – συμπεριλαμβανομένης της πρώτης τσουλήθρας ελεύθερης πτώσης στη θάλασσα με πτώση κλίσης 66 μοιρών – συν 40 μπαρ και εστιατόρια, εσωτερικό καταρράκτη 55 ποδών, γήπεδο μίνι γκολφ και παγοδρόμιο, το Royal Caribbean αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων λιρών.

The £1.5 billion Royal Caribbean vessel is 10 ft longer than the current record-holder, Wonder Of The Seas

Το σκάφος είναι 10 πόδια μακρύτερο από τον τρέχοντα κάτοχο του ρεκόρ, Wonder Of The Seas.

Σχεδιασμένο για να προσελκύει ένα νεότερο πλήθος, υπάρχει επίσης ένα φερμουάρ 154 πόδια πάνω από τον ωκεανό, ένας τοίχος αναρρίχησης, ένα γήπεδο με εμπόδια, στοά και ένα μπαρ καραόκε.

Προηγούμενο άρθρο“Χάρι Πότερ”: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν επιστρέφει στο Χόγκουαρτς
Επόμενο άρθρο1ο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ «Μεσογειακοί Διάλογοι»
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος