Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που η συγγραφέας Suzanne Collins δημοσίευε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Hunger Games, γεγονός που θα πυροδοτούσε ένα παγκόσμιο φαινόμενο κυρίως εξαιτίας της πολύ επιτυχημένης ταινίας με την Jennifer Lawrence.

artme Hunger Games

Η Collins ωστόσο ετοίμασε το prequel μυθιστόρημα, με το νέο βιβλίο να επικεντρώνεται στην περίοδο των Σκοτεινών Ημερών, που ακολούθησε την πρώτη Επανάσταση.

artme hunger games

Η μεταπολεμική περίοδος βρίσκει τους πάντες να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Μεταφερόμαστε δηλαδή 64 χρόνια πριν την περίοδο του Hunger Games και στο πρωινό της ημέρας όπου θα διεξαχθούν οι 10οι Αγώνες Πείνας. Η συγγραφέας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εξερευνήσω τη φύση μας, ποιοι είμαστε και τι αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται για να επιβιώσουμε. Η περίοδος ανοικοδόμησης 10 χρόνια μετά τον πόλεμο, γνωστή και ως Σκοτεινές Ημέρες, παρέχει γόνιμο έδαφος για τους χαρακτήρες ώστε να αναρωτηθούν τα παραπάνω και να ορίσουν τις δικές τους απόψεις για την ανθρωπότητα».

artme hunger games

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «The Ballad of Songbirds and Snakes» και θα γίνει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φράνσις Λόρενς (Francis Lawrence), ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Αρντ (Michael Arndt) με τον Μάικλ Λέσλι (Michael Lesslie) θα διασκευάσουν το σενάριο.

Προηγούμενο άρθροΕΕ: Καθιερώνεται ενιαίος φορτιστής για όλα τα smartphones και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές
Επόμενο άρθρο“Dream On “: 18 εμβληματικά έργα εκτίθενται στο Καπνεργοστάσιο
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.