«Γλυκάνισος» : Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ με άρωμα Μυτιλήνης

Η σειρά “Γλυκάνισος” έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, για να μας ταξιδέψει στην όμορφη Μυτιλήνη μέσα από μία όμορφη και συγκινητική ιστορία αγάπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Σταύρος Ποταμάρης και η παραγωγή θα έχει τη σφραγίδα της εταιρείας Tanweer Productions.

Μέχρι στιγμής με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το σενάριο αφορά μία κοπέλα από τη Συρία, η οποία βρέθηκε στη Μυτιλήνη για να σώσει τη ζωή της από τον πόλεμο. Εκεί γνωρίζει έναν Έλληνα, μόνιμο κάτοικο του νησιού. Ένας μεγάλος έρωτας φουντώνει, με την αγάπη να μη γνωρίζει σύνορα. Οι δυσκολίες για το ζευγάρι θα είναι πολλές, όπως και οι αντιδράσεις των οικογενειών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος της σειράς προέρχεται από το σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης, το ούζο, που έχει σαν βασικό συστατικό του τον γλυκάνισο.

Όσον αφορά το καστ των ηθοποιών, έχουν ακουστεί ήδη τα ονόματα της Τάνιας Τρύπη και της Ευγενίας Δημητροπούλου, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η ιδιαίτερα αγαπητή Κάρμεν Ρουγγέρη, σε έναν μοναδικό ρόλο.

Προηγούμενο άρθροStranger Things: Tο trailer του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν
Επόμενο άρθροΗ Μητέρα μέσα από την νεοελληνική Ζωγραφική: Πέντε εκπληκτικά έργα που υμνούν την Μητρότητα