Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό της Αθήνας στην Τεχνόπολη, την Τρίτη 20 Ιουνίου! Guest η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Με όλες τις προσωπικές του επιτυχίες να σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart, να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και με δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες, να πρωταγωνιστούν στον αέρα των ραδιοφώνων και στις καρδιές του κόσμου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητα live αποδεικνύει κάθε φορά πως το δυνατό του χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή του με το κόσμο, που τον ακολουθεί πάντα και παντού!

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη 11μελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, θα μας παρουσιάσει μία μοναδική μουσική παράσταση και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του!

Θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτυ.

Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε όλα τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει αλλά και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας!


Ο Γιώργος Σαμπάνης
Στην Τεχνόπολη
Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Guest στη σκηνή της Τεχνόπολης, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη με την μοναδική ενέργειά της αλλά και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροAthens Pride 2023
Επόμενο άρθρο«Βότκα Μολότοφ» στο Αίθριο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»