Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και νότες από το σαξόφωνο του βιρτουόζου Γιώργου Κατσαρού, αλλά και υπέροχα τραγούδια με την αισθαντική φωνή της Ελληνοαμερικανίδας Performer TEREZA!

Μια ξεχωριστή βραδιά… με δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο μοναδικά. Ο μεγάλος συνθέτης-μαέστρος Γιώργος Κατσαρός με αμέτρητες μελωδίες στο σαξόφωνο που τόσο έχουμε αγαπήσει, και η Ελληνοαμερικανίδα Performer TEREZA με την αισθαντική φωνή της και την υπέροχη σκηνική της παρουσία, μας μαγεύουν σε μια συνεργασία πρόταση, με νέες διασκευές, και όλη τη δισκογραφία τους!

Μοναδική στιγμή όταν μαζί επί σκηνής μας ταξιδεύουν στο χρόνο με αξέχαστα τραγούδια swing, jazz, λάτιν, και ελληνικό κινηματογράφο, μαγική στιγμή που όλοι μαζί τραγουδούν με νοσταλγία αξέχαστα τραγούδια και του μεγάλου συνθέτη από τον ελληνικό κινηματογράφο !

Σας περιμένουμε το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 21.30, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 12€ 
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 – 6944945710

Για να ακολουθήσετε το link της εκδήλωσης και να μεταβείτε στο site του Πολυχώρου Πόλις, Πατήστε Εδώ!

Προηγούμενο άρθρο“Έλσα II – Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος” στο Κινηματοθέατρο Ζέα
Επόμενο άρθροΤο Κτίριο 1 της Πινακοθήκης Βογιατζόγλου ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό