Πιστή στο θερινό, καλλιτεχνικό μας «ραντεβού», η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας για 49 η χρονιά, διοργανώνει το μεγαλύτερο πολιτιστικό Φεστιβάλ της Δυτικής Αττικής!

Το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2023, με επιρροές από την ιδιαίτερη χρονιά που διανύει η πόλη της Ελευσίνας, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, δημιούργησε ένα σταθερά ποιοτικό πρόγραμμα που περικλείει όλες τις εκφάνσεις της τέχνης. Μουσική, θέατρο, χορός και εικαστικές εκθέσεις θα μας ταξιδέψουν για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα στον εμβληματικό χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου αλλά και τον Αρχαιολογικό χώρο.

Φέτος, μία χρονιά ορόσημο για την Ελευσίνα και σε συνεργασία με την 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενεργοποιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία του Φεστιβάλ Αισχύλεια, χώροι, όπως η Βλύχα, ο παραλιακός δρόμος της πόλης αλλά και άλλοι δημόσιοι χώροι, που μετατρέπονται σε σκηνές τέχνης και πολιτισμού, αποτελώντας τον «καμβά» της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Σημαντικοί καλλιτέχνες, με διαχρονική πορεία στον πολιτισμό, πρόκειται να μετατρέψουν την Ελευσίνα σε χώρο έμπνευσης για ένα ακόμη ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Ένα 49ο καλοκαίρι, που η καρδιά του πολιτισμού θα χτυπά στην Ελευσίνα! Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην Δημάρχου Ελευσίνας & ιδρυτή του Φεστιβάλ Αισχύλεια Μιχάλη Λεβέντη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΟ Κωστής Μαραβέγιας ξανά στο Θέατρο Άλσος
Επόμενο άρθροΟ Μιχάλης Χατζηγιάννης live στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού