Η Ευρυδίκη και οι Μπλε μας προτρέπουν: Ζήστε μαζί μας τη στιγμή!

Ύστερα από αλλεπάλληλες sοld out εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, η Ευρυδίκη και οι Μπλε έρχονται για να βάλουν φωτιά στη σκηνή του CT Garden.

Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής μουσικής, η Ευρυδίκη και η Τζώρτζια αποτελούν  ένα εκρηκτικό μείγμα γεμάτο εξωστρέφεια και φρεσκάδα.

Η καταξιωμένη Ευρυδίκη, με  μακρόχρονη πορεία στο τραγούδι, που διακρίνεται για το ηχόχρωμα της φωνής της και τις ανατρεπτικές συνεργασίες, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και στον στίχο και την πολυεπίπεδη  “front woman” Τζώρτζια Κεφαλά, συνεργάζονται συναυλιακά και δισκογραφικά.

“Άκου την Ζωή” είναι ο τίτλος του ντουέτου τους που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας, σε μουσική Γιώργου Παπαποστόλου, συνθέτη και παραγωγού των Μπλε και στίχους του Γιώργου Παρώδη.

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε αυτήν τη μουσική συνάντηση στο CT Garden  θα μας παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα “έκπληξη”, ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες.


ΕΥΡΥΔΙΚΗ – ΜΠΛΕ – Ζήσε τη στιγμή..
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 στις 21:00
CT GARDEN by Christmas Theater


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 12 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 10 ευρώ)
AMEA: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr

Προηγούμενο άρθροΗμέρες Θάλασσας 2023
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” από τη ζωή η Tina Turner