Έρχεται το Ταινιόραμα στο Άστυ από 26 Μαΐου ως 22 Ιουνίου

Από τις 26 Μαΐου ως τις 22 Ιουνίου οι σινεφίλ θα μπορούν να παρακολουθήσουν καλό σινεμά σε καθημερινή βάση, με εισιτήριο μόλις 6 ευρώ που θα ισχύει και για τις τρεις προβολές της μέρας.

Ταινιόραμα στο Άστυ: Τρεις ταινίες με ένα εισιτήριο - Fosonline

Ογδόντα τρεις ταινίες θα προβληθούν συνολικά στο διάστημα που διεξάγεται το Ταινιόραμα. Το φετινό πρόγραμμα εστιάζει λίγο περισσότερο σε τίτλους της τελευταίας δεκαετίας, χωρίς να λείπουν, βέβαια, και κλασικότερες ταινίες.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές των τριών μεγάλων ευρωπαϊκών φεστιβάλ, όπως η Αίσθηση Αμαρτίας του Ζία Ζανγκέ, η Υπηρέτρια του Παρκ-Τσαν Γουκ, το Ένα Περιστέρι έκατσε σε ένα Κλαδί Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή του του Ρόι Άντερσον, το Πάτερσον του Τζιμ Τζάρμους, ο Νόμος της Αγοράς του Στεφάν Μπριζέ και το Νοσταλγώντας το Φως το Πατρίσιο Γκουσμάν.

Το Ταινιόραμα επιστρέφει στον κινηματογράφο Άστυ

Ταυτόχρονα θα προβληθούν και μερικοί από τους επιφανέστερους τίτλους του κινηματογραφικού κανόνα. Ο Πολίτης Κέιν του Όρσον Ουέλς, ο Καταδικασμένος του Ακίρα Κουροσάβα, το Τokyo Story του Γιασουχίρο Όζου, ο Εξολοθρευτής Άγγελος του Λουίς Μπουνιουέλ, ο βισκοντικός Ρόκο και τα Αδέρφια του, η Κλεό από τις 5 ως τις 7 της Ανιές Βαρντά και ο Νευρικός Εραστής του Γούντι Άλεν είναι μερικές από τις ταινίες που κάποιοι ποτέ δεν χορτάσαμε να βλέπουμε, αλλά που μπορούν να λειτουργήσουν και ως σχολείο για νεόκοπους σινεφίλ.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Ταινιοράματος εδώ.

To Ταινιόραμα επιστρέφει στον κινηματογράφο Αστυ | FLIX

 

Προηγούμενο άρθρο«Χορευτική Πανούκλα» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Επόμενο άρθροΝέα ταινία : Τρεις Ευχές για τη Σταχτοπούτα.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.