Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS  η «Κεραία» είναι αφιερωμένη στη φιλία «ως ευεργεσία στη ζωή του ανθρώπου, ως απάγκιο», όπως λέει χαρακτηριστικά η Ρέα Βιτάλη.

Στην εκπομπή μιλούν: Ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ηθοποιός και εικαστικός, που για εκείνον η φιλία είναι ιερή και υπήρξε στήριγμά του από την παιδική ηλικία.

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη και η Έλενα Σκουλά, στέλεχος Επικοινωνίας στο Εθνικό Θέατρο, η φιλία των οποίων μετράει 20 χρόνια.

Ο πανεπιστημιακός Αχιλλέας Γραβάνης, ο οποίος ως παιδί χωρισμένων γονιών επένδυσε στη φιλία ως απάγκιο.

Η Γεωργία Ηλιοπούλου, διοργανώτρια καλλιτεχνικών παραγωγών διεθνούς κλίμακας, μας μιλάει για τη φιλία της με τον σπουδαίο Έλληνα Βαγγέλη Παπαθανασίου και τη συνεργασία τους στην παράσταση «The thread» – Το νήμα, για τη θλίψη της απώλειάς του, αλλά και για την ευθύνη που νιώθει να «ταξιδέψει» αυτό που οραματίστηκαν και πραγματοποίησαν.

Ο Χάρης Ασλανίδης, μαχητής μιας σπάνιας εκ γενετής ασθένειας, που απειλεί τη ζωή του, μας μιλάει για τη σημασία των φίλων, για τα πολλά ταξίδια που αξιώθηκε μαζί τους, αλλά και για τη δική του συνεισφορά σε μια σχέση.

Η εκπομπή «Κεραία» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 23:00 από το ΕΡΤNEWS και στις 24:00 από την ΕΡΤ1.

Παρουσίαση-ιδέα-έρευνα: Ρέα Βιτάλη
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Αρχισυνταξία: Βούλα Βουδούρη
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Παραγωγή: Θοδωρής Καβαδάς

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής ψηφιακή έκθεση “Ίσοι στην Αξιοπρέπεια και στα Δικαιώματα”
Επόμενο άρθροGreek Santa’s Village