Εργαστήριο για παιδιά στο Βaytna Hub

Εργαστήριο για παιδιά 6-12 ετών και για νέους 12-19 ετών από την εικαστικό Ειρήνη Λιναρδάκη.

Έχετε ένα αγαπημένο παλιό αντικείμενο; Υπάρχει μία ξεχωριστή ιστορία που το συνοδεύει; Ελάτε να τη μοιραστείτε μαζί μας στο πλαίσιο του εργαστηρίου της εικαστικού Ειρήνης Λιναρδάκη. Με όχημα αυτό το προσωπικό αντικείμενο και με την καθοδήγηση της, τα παιδιά και οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, να συζητήσουν γύρω από την ταυτότητα τους και να εκφραστούν μέσω της τέχνης. Τα σχέδια που θα προκύψουν από το εργαστήριο θα αποτελέσουν κομμάτι ενός συμμετοχικού έργου που θα παρουσιαστεί στο δημόσιο χώρο στη γειτονιά της Κυψέλης το Δεκέμβριο του 2022.

Η Athens Comics Library σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Counterpoints Arts στο πλαίσιο του προγράμματος Across Borders Programme, διοργανώνουν δύο δίωρα εργαστήρια για να συζητήσουμε θέματα μετατόπισης, μετανάστευσης και πολιτισμικής ταυτότητας και να οραματιστούμε το μέλλον μιας πολυπολιτισμικής γειτονιάς.

Ημερομηνίες/’Ωρες: 28 Σεπτεμβρίου, 6-8 μ.μ. για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και 29 Σεπτεμβρίου, 6-8 μ.μ. για νέους 12-19 ετών

Τοποθεσία: Βaytna Hub, Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα 113 61

Για προ-εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Ντίνα Ντζιώρα
WhatsApp / Viber: 698 30 50 292
contact@athenscomicslibrary.gr

Ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήριο είναι 15 παιδιά/νέοι.

Οι εγγραφές θα γίνονται, επίσης, , στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης μισή ώρα πριν το εργαστήριο μέχρι να συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός.

Το εργαστήριο θα αποτυπωθεί σε φωτογραφία και βίντεο.

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο μυθιστόρημα του Τομ Χανκς: “The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece”
Επόμενο άρθροΚάρτα Αναπηρίας, Ψηφιακό Μητρώο και Κέντρα Πιστοποίησης
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος