«Εμείς» με την Ίνα Ταράντου στο ΟΡΕΝ

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου στις 16:15 στο OPEN και τα απογεύματά μας γεμίζουν με χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες.

Η Ίνα Ταράντου, με τις βαλίτσες της γεμάτες εμπειρίες, μας προσκαλεί σε μοναδικές βόλτες στις τέσσερις γωνίες της χώρας παρουσιάζοντας τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. Το ραντεβού στις 16:15 ξεκινάει στο πλατό της εκπομπής, με ένα αναγνωρισμένο κι αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο μας συστήνει τον εαυτό του και τον αγαπημένο του τόπο, μέσα από τις πιο έντονες αναμνήσεις του. Ακολουθεί η «συνάντηση της κουζίνας» με τον Λευτέρη Λαζάρου. Ο κορυφαίος μάγειρας, μέσω τοπικών συνταγών και υλικών, ξυπνά με τις γευστικές δημιουργίες του μνήμες και εικόνες.

Όταν τα παράθυρα ανοίγουν, γεμίζουν Ελλάδα! Οι ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής, ο συγγραφέας – «Ιντιάνα Τζόουνς» Γιώργος Δ. Λεμπέσης aka Lebee, ο YouTuber – «εξερευνητής» Δημήτρης Καρβέλης aka «KD Explorer», το Instagram-ικό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, Ελένη Αβραμοπούλου και Νίκος Δράγκος aka Travelen, καταγράφουν την απέραντη ομορφιά της Ελλάδας, βουτάνε σε ανθρώπινες ψυχές και δίνουν πνοή σε κάθε τι αληθινό με τα video και τις συνδέσεις τους.

Ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης δεν είναι ένας συνηθισμένος παραμυθάς και μπαμπάς

Την Ν. Εύβοια επέλεξε για την εξόρμηση του ο "kdexplorer" travelBlogger - Δημιουργώντας ένα μοναδικό βίντεο | eVima | Ειδήσεις Εύβοια

About Travelen - Travelen

Παράλληλα, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής (Λίλα Σταμπούλογλου, Γιώργος Οικονομάκης, Κωνσταντίνα Δημοπούλου) θα «οργώνει» την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές. Τους καινοτόμους και τους οραματιστές, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τις παραδόσεις, τους αστικούς μύθους.

Γιατί η ιστορία μιας χώρας, είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που την κατοικούν!

Αρχισυνταξία: Γιώργος Πράτανος

Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς

Επιμέλεια Εκπομπής: Στελίνα Γκαβανοπούλου

Προηγούμενο άρθροΝέο βιβλίο : Μπέκα Ανταμασβίλι- «Όλοι πεθαίνουν σʼ αυτό το μυθιστόρημα»
Επόμενο άρθροΤο μικρότερο μεσαιωνικό χωριό της Ευρώπης!