Το νέο trailer για την ταινία “Elvis” του Μπαζ Λούρμαν μας βυθίζει στην πιο σκοτεινή πλευρά της φήμης, καθώς ο Έλβις Πρίσλεϋ προσπαθεί να βρει ποιος είναι και τι πιστεύει ο κόσμος για αυτόν.

Elvis movie director praises Austin Butler for 'unequivocally embodying the  King' | Films | Entertainment | Express.co.uk

«Εκείνη τη στιγμή, ο Έλβις, o άνθρωπος, θυσιάστηκε», αφηγείται ο χαρακτήρας του Τομ Χανκς, που υποδύεται τον μάνατζερ του Έλβις, Τομ Πάρκερ, καθώς ο Έλβις ανεβαίνει στη σκηνή σε ένα κοινό που ουρλιάζει. «Και γεννήθηκε ο Έλβις, ο Θεός».

Ο Όστιν Μπάτλερ (Once Upon a Time in Hollywood, The Carrie Diaries) πρωταγωνιστεί ως ο Βασιλιάς του Rock and Roll στο πλευρό του Χανκς, με την Ολίβια Ντεχόνγκε (The Society) να παίζει την Πρισίλα Πρίσλεϋ.

Elvis Presley biopic gets release date as director Baz Luhrmann shares  teaser trailer - Irish Mirror Online

Η ταινία θα καλύψει περισσότερες από δύο δεκαετίες, εστιάζοντας κυρίως στη σχέση μεταξύ Πάρκερ και Πρίσλεϋ και θα εξιστορεί την απροσδόκητη άνοδο του Έλβις και την απέραντη φήμη του, μέσα στο ταχέως μεταβαλλόμενο πολιτιστικό τοπίο της Αμερικής.

Η ταινία “Elvis” θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου.

Προηγούμενο άρθροNew album : Van Morrison “What’s It Gonna Take?”
Επόμενο άρθροTrailer του “Mission Impossible Dead Reckoning”
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.