Μόλις 21km_ από την Αθήνα, η Ελευσίνα είναι ένας τόπος που αναγεννιέται, που θυμάται την ιστορία του, δέχεται την αλήθεια του κάθε ανθρώπου, ένας τόπος που τους χωράει όλους.

Στην καμπάνια 21km_ της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, η κ. Μαρίκα, η Κατερίνα, ο Γιάννης, ο Μπάμπης, η Κωνσταντίνα, η Γωγώ, η Δανάη, ο Σωτήρης είναι οι άνθρωποι που δίνουν φωνή σε μια πόλη που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον πολιτισμό. Άνθρωποι αληθινοί, γνήσιοι, που η φωνή τους χωράει τους διαφορετικούς κόσμους που υπάρχουν στην Ελευσίνα.

Κάτι μαγικό έχει αυτή η πόλη, κάτι όχι πάντα κατανοητό με την πρώτη ματιά. Η συνάντησή μας με αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα δώρο. Ένα από τα πολλά δώρα που μπορεί να χαρίσει αυτή η πόλη σε όποιον/α την επισκεφτεί. Πάντα προορισμός είναι οι άνθρωποι.

Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους που όμως τους συνδέει ένα κοινό. Αγαπούν την Ελευσίνα με όλη τους την καρδιά, με όλο τους το είναι. Καθένας από τους πρωταγωνιστές σκιαγραφεί και μια άλλη διάσταση της Ελευσίνας. 21km_ από την Αθήνα ανακαλύψαμε οκτώ διαφορετικούς κόσμους, οκτώ διαφορετικά σύμπαντα:

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο “Η Βαλίτσα της Ουρανίας Σελέστ”
Επόμενο άρθροΓιορτές στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο