Είδαμε Pet Shop Boys στο Release Athens Festival

Όταν το 1984 οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν το ” West End Girls ” κανείς δεν περίμενε 38 χρόνια μετά ότι θα γέμιζε η πλατεία Νερού με σχεδόν 15000 χιλιάδες κόσμο.

Και να λοιπόν που βρέθηκα χθες το βράδυ στο Release Festival μετά από προτροπή της φίλης μου .να χοροπηδάω και να τραγουδώ εκείνα τα τραγούδια που είχα ξεχάσει μέσα στον χρόνο .

O Neil Tennant και ο Chris Lowe απέδειξαν πόσο ευφυής και πρωτοποριακοί ήταν εκείνη την επόχή.  Με την μουσική τους και τα άρτια καλλιτεχνικά video clip δεν είναι τυχαίο που κάθε καινούργιο single τους προκαλούσε ντελίριο στα μουσικά κανάλια αλλά και σε μάς τους ίδιους.

Το Live τους ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και τα είχε όλα . Εντυπωσιακά κοστούμια , τα καλύτερα τους τραγούδια που φυσικά δεν χώρεσαν όλα σε μιάμιση ώρα αλλά και εφέ με την κουλτούρα ενός φουτουριστικού video clip .

Θυμήθηκα πολλά πράγματα για εκείνους χθες το βράδυ. Θυμήθηκα τις αγορασμένες κασσέτες μου , που μάγκωναν στο κασετόφωνο από την χρήση . Θυμήθηκα που όταν άκουγα ένα τραγούδι τους στο ραδιόφωνο το έβαζα στην διαπασών για να χορέψω . Πάνω από όλα θυμήθηκα την χαμένη μου ανεμελιά που έβαλα στόχο να την ξαναβρώ .

Σας ευχαριστώ Pet Shop Boys για την υπέροχη βραδιά που μας χαρίσατε . Σε ευχαριστώ και σε εσένα φίλη μου που με ” έσπρωξες ” να έρθω μαζί σου .

Υ.Γ. σημαντικό : Οι φωτοραφίες της συναυλίας είναι δανεικές από το επίσημο site του Release Athens Festival . Παραθέτω και το Link για να πάρετε μια γεύση τί είδαμε χθες το βράδυ .

https://www.releaseathens.gr/petshopboys-photostory/?fbclid=IwAR0zaZbPmtofRyqIT0rTKG-VHn74c1vMDAtUkzVb2Feis6vAR41w8YirQ64

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Περρής : Εντάσσεται στην ομάδα Πρεσβευτών Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα.
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Ο Γουλιέλμο Μαρκόνι λαμβάνει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Για Το Ραδιόφωνο.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.