Δράσεις για μικρούς και μεγάλους : Κυριακές στη «Γη»

Η Οργάνωση Γη από τις 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή διοργανώνει στο «Κέντρο της Γης» μια σειρά από δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Με κεντρικό άξονα την «Συλλογική Κουζίνα» και δωρεάν βιωματικά εργαστήρια, η Οργάνωση Γη προτρέπει να εξερευνήσουμε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η Οργάνωση Γη είναι μια διεθνώς βραβευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της δίκαιης μετάβασης προς μια πιο ανθεκτική Γη. Με τον όρο ανθεκτικότητα, αναφερόμαστε σε ένα βιώσιμο τρόπο ζωής ενώ θεωρούμε ότι μια δίκαιη και συμπεριληπτική μετάβαση είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, με απώτερο στόχο την ευημερία της ανθρώπινης κοινωνίας.

Οι δράσεις της Οργάνωσης Γη προτείνουν ένα νέον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ κοινωνίας και περιβάλλοντος, μέσα από τη βιωματική περιβαλλοντική εκπαίδευση, την ανάπτυξη αστικού πρασίνου, την αξιοποιήση του αθλητισμού ως εργαλείο ενδυνάμωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Κυριακές στη Γη: Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο της Γης (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67 Ίλιον, πλησίον Πάρκου Τρίτση).

Για ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάθε εβδομάδας:  facebook: «Οργάνωση Γη – Organization Earth» και το instagram @organizationearth_gr, μπείτε στο http://www.centeroftheearth.g, 21 0232 5380.

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση από την εταιρεία Μέθεξις
Επόμενο άρθροTindersticks- Η ήρεμη δύναμή τους σε 16mm
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος