Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας 2022.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας είναι εδώ για να αναδείξει τα νέα κινηματογραφικά ταλέντα εν τη γενέσει τους και να ενθαρρύνει την δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ως αυτόνομη κατηγορία που αφορά δημιουργούς κάθε ηλικίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 θα πραγματοποιηθεί το 45ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Ώριμο πια, στα 45 του χρόνια, αλλά πάντα νεανικό στην ψυχή, το DISFF ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης της Δράμας σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το 45o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περιλαμβάνει για το 2022: το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές και Εθνικό Σπουδαστικό Πρόγραμμα και το Pitching Lab/Forum, το Διεθνές Πρόγραμμα Animation, το Short & Green. Συνεχίζεται το Cinematherapy για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το Φεστιβάλ Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στον κινηματογράφο Ολύμπια και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Αίθουσα Αντώνης Παπαδοπουλος), στο θερινό κινηματογράφο Αλέξανδρος, τον κήπο του Πολιτιστικού Χώρου Κύκλωψ που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για την εβδομάδα του Φεστιβάλ, καφέ- πολυχώρο Ελευθερία, καθώς και διαδικτυακά.

5 Σεπτεμβρίου 2022 – 11 Σεπτεμβρίου 2022

Προηγούμενο άρθροΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Η θάλασσα της Ιστορίας και του Πολιτισμού.
Επόμενο άρθροΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Hotel Alaska LIVE !
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος