Η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου “Η τέχνη μου να Είμαι εγώ” της Στεφανίας Τσακιράκη θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 (Παγκόσμια Ημέρα Μουσείου) στις 18.00-20:00.

Ένας κύκλος γυναικών πρόκειται να συνομιλήσει, με αφορμή το βιβλίο “Η τέχνη μου να Είμαι εγώ” για αποδοχή, ελευθερία, έμπνευση, αγάπη.

Η συντονίστρια της εκδήλωσης Joy Κουμεντάκου (Brand Strategist, Creative Mentor & Joy Artivist) θα υποδεχθεί τις:

Εύα Αλευρά (Ψυχολόγος, Δημιουργός & NLP Wellbeing Coach),
Χαρά Βλαχοδήμου (Ψυχολόγος, Συντονίστρια ομάδων γυναικών, Κλινική υπνοθεραπεύτρια),
Κατερίνα Μιχελάκη (Ποιήτρια),
Ιωάννα Σεραφειμίδου (Πρέσβειρα Παιδικότητας & Δημιουργικότητας),
Ζωή Στράντζαλη (Βοτανική Εκπαίδευση και Αρωματική Θεραπεία), καθώς επίσης τη συγγραφέα του βιβλίου Στεφανία Τσακιράκη μαζί με τις:
Βούλα Γκώτη (Διδασκαλία κι Επιμέλεια Φωτογραφίας του βιβλίου) και
Μαρίνα Βασιλειάδου (Φιλολογική Επιμέλεια).

Σε αυτήν τη δίωρη διαδικτυακή εκδήλωση οι συμμετέχοντες, εκτός από τη συζήτηση, θα έχουν την ευκαιρία και μιάς ξεχωριστής εμπειρίας εσωτερικής αναζήτησης μέσω σύνδεσης με την τέχνη, καθοδηγούμενοι από τη συγγραφέα του βιβλίου, η οποία είναι Art Therapist και Βιβλιοθεραπεύτρια.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook στη σελίδα του βιβλίου Η τέχνη μου να Είμαι εγώ. (Την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης μπείτε στον σύνδεσμο και μόλις αρχίσει η ζωντανή μετάδοση θα εμφανιστεί μπροστά σας-κάντε επανεκκίνηση της σελίδας εάν χρειάζεται)

Η βιβλιπαρουσίαση απευθύνεται σε ενήλικες που ενδιαφέρονται για την προσωπική εξέλιξη, τη θεραπεία, την τέχνη, τον άνθρωπο.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Λυρική Σκηνή: 2023-2024 με βλέμμα στη γυναικεία ενδυνάμωση
Επόμενο άρθροΤο Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στις Κάννες!
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος