Δεύτερος χρόνος επιτυχίας: «ΣΛΟΥΘ» του Άντονι Σάφερ

Αν δεν κάνω λάθος, θέλετε να παντρευτείτε τη γυναίκα μου.
-Ναι…Με την άδειά σας, φυσικα

Η τεράστια επιτυχία της περσινής θεατρικής σεζόν, η παράσταση που συγκλόνισε περισσότερους από 30.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πάνω από 150 sold out και υμνήθηκε από τους κριτικούς, το κορυφαίο ψυχολογικό θρίλερ του Άντονι Σάφερ «ΣΛΟΥΘ», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη με τον ίδιο και τον Δημήτρη Μυλωνά στους δύο εμβληματικούς ρόλους του έργου, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο «Από Μηχανής» Θέατρο από τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
Λίγα λόγια για το έργο:

Ο απατημένος σύζυγος Άντριου Γουάικ (Σωτήρης Χατζάκης) και ο εραστής της γυναίκας του Μίλο Τιντλ ο οποίος διεκδικεί να την παντρευτεί (Δημήτρης Μυλωνάς), με γενναίες δόσεις χιούμορ αλλά και την ατμόσφαιρα ενός στιβαρού αστυνομικού έργου, μετατρέπουν τη σκηνή σε ένα πεδίο «μάχης».
Σε αυτήν την κωμικοτραγική αρένα που έχει στηθεί, η κοινωνική καταξίωση, η σεξουαλική υπεροχή, η αγωνία της φθοράς του χρόνου γίνονται οι καταλύτες που παρακινούν τους δύο άντρες σε ένα παιχνίδι αλληλοεξόντωσης…δίχως επιστροφή!
Θα υπάρξει άραγε νικητής;

INFO:

Μια παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου

ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ

Έναρξη:
30 Σεπτεμβρίου 2022

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή & Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:30
Τιμές Εισιτηρίων:
Κανονικό: 16 ευρώ
Φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ: 13 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5232097

Προηγούμενο άρθροΠενήντα εμβληματικά προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας από τη συλλογή του Κώστα Πυλαρινού, παραδίδονται στο Μουσείο
Επόμενο άρθρο«Δραματικές Σχολές: Δυσλειτουργίες και Προοπτικές»
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος