Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρική Σκηνής «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;»

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; του Έντουαρντ Άλμπι, η οποία θα ανέβει τη θεατρική περίοδο 2022-2023 σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 20 έως 35 ετών, για τους ρόλους της Χάνυ (26 ετών) και του Νικ (30 ετών).

Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, ώρα 12:00 π.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ;». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και την Τρίτη 17 Μαΐου 2022. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία της ακρόασης.

Η είσοδος στις ακροάσεις θα γίνει με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες,  επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy  ή καλέστε στο 22864306.

 

Προηγούμενο άρθροΜΠΡΙΤΖΕΡΤΟΝ 2: ”Ο ιππότης που αγάπησε ”.
Επόμενο άρθροNetflix Teen Series Open Casting.