Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου

Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρική Σκηνής «Τρεις αδελφές» του Τσέχωφ

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Τρεις αδελφές του Άντον Τσέχωφ, η οποία θα ανέβει τη θεατρική περίοδο 2022-2023 σε σκηνοθεσία Αθηνάς Κάσιου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 20 έως 30 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, ώρα 12:00 π.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτιδα της παράστασης.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία της ακρόασης.

Η είσοδος στις ακροάσεις θα γίνει με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες,  επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy  ή καλέστε στο 22 86 43 06.

Προηγούμενο άρθροWe Are In The Army Νow: έρχεται στη Στέγη τον Μαιο.
Επόμενο άρθροΜΠΡΙΤΖΕΡΤΟΝ 2: ”Ο ιππότης που αγάπησε ”.