Η Central Wine Fair 2022 επιστρέφει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 με εξαιρετική δυναμική και σε εορταστική ατμόσφαιρα, με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών.

Η τρίτη έκδοση της έκθεσης φέρνει κάτω από στέγη του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, 37 ξεχωριστούς οινοποιούς και το όραμά τους. Όλοι οι παραγωγοί της έκθεσης είναι μέλη των ενώσεων της Θεσσαλίας (ENOAΘΕ), της Στερεάς Ελλάδας (ENOAKE) και της Αττικής (ENOAA).

Η Central Wine Fair χαρακτηρίζεται από την τεράστια ποικιλομορφία διαφορετικών στυλ κρασιών που προσφέρει. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μέσα σε μια μέρα κρασιά από τον Όλυμπο και τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, μέχρι την Αττική και τις ακτές της. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδειχθεί η διαφορετικότητα των περιοχών αλλά και τα κοινά τους χαρακτηριστικά. Πίσω από τα stand, “ετοιμοπόλεμοι” παραγωγοί θα είναι πρόθυμοι να ξεναγήσουν το κοινό στα ξεχωριστά terroir, στις μοναδικές οινοποιήσεις αυτοχθόνων και διεθνών ποικιλιών αλλά και σε ιδιαίτερα στυλ κρασιών. Πολύ περισσότερο, η Central Wine Fair συγκεντρώνει όλες τις καινούριες προσπάθειες, τους πειραματισμούς και τις αναζητήσεις των σπουδαίων παραγωγών που φιλοξενεί.

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οινόφιλους και έχει σχεδιαστεί από τις περιφερειακές ενώσεις με σκοπό να προβάλει την ποιότητα, τη διαφορετικότητα, και την ταυτότητα των κρασιών από τις τρεις σπουδαίες αμπελουργικές περιοχές. Η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία τόσο για τους επαγγελματίες που θα αναζητήσουν κλασικά αγαπημένα αλλά και πολλαπλές καινούριες ανακαλύψεις όσο και για το νεαρό κοινό, τους “rookies” του κρασιού που διψάνε να μάθουν για το αγαπημένο τους προϊόν.

Η Central Wine Fair θα πραγματοποιηθεί στην ολοκαίνουρια αίθουσα του Grand Hyatt Athens από τις 12:00 έως τις 21:00. Παροτρύνουμε τους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις πρωινές ή μεσημεριανές ώρες.

Προηγούμενο άρθρο“Στάση” στο Εμπορικό και Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας
Επόμενο άρθροΟι “Παγιδευμένοι” επιστρέφουν στον ΑΝΤ1
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος