Η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη σε συνεργασία με το ART HUB Athens Cultural Humanitarian Organization, διοργανώνουν τη διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα #ARTACTSFORKIDS για τη στήριξη παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

H εικαστικός διαθέτει δύο συλλεκτικές εκτυπώσεις και τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης. Η προσπάθεια αυτή φιλοδοξεί, με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες και καινοτόμες φιλανθρωπικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για τη βοήθεια του σημαντικού έργου του Συλλόγου «Αμυμώνη».

Από τις 12 Δεκεμβρίου έως τη 1η Ιανουαρίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα έργο της Μαρίας Φραγκουδάκη, και να συμβάλει, με τον τρόπο αυτό, στο έργο του συλλόγου. Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθεί για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «Αμυμώνη».

Το εγχείρημα ”#ARTACTSFORKIDS” είναι μια πρωτοβουλία της Μαρίας Φραγκουδάκη, η οποία έχει σκοπό να το πραγματοποιεί κάθε χρόνο βοηθώντας παιδιά σε διαφορετικά ιδρύματα και συλλόγους.

Η Μαρία Φραγκουδάκη και το ART HUB Athens με τη συνεργασία τους θέλουν να αναδείξουν την Τέχνη ως σημαντικό μέσο κοινωνικής αλλαγής.

Προηγούμενο άρθροΟι υποψηφιότητες για τις Βραχείες Λίστες Κρατικών Λογοτεχνικών Βιβλίων 2022
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Ο Κάρολος Ντίκενς Εκδίδει Το Διήγημα «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος