Ο “Aqualad” είναι ο χαρακτήρας της DC που θα αποκτήσει σειρά στο HBO Max

Ο κατάλογος με τις DC σειρές στο HBO Max πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς όπως μεταφέρει το Variety, η εταιρία ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια live-action σειρά. Συγκεκριμένα, το HBO έχει ήδη στα σκαριά την πρωτότυπη σειρά του Jackson Hyde ή αλλιώς αν προτιμάτε, του “Aqualad”.

A Tale of Two Aqualads: The Evolutions of Jackson Hyde and Kaldur'ahm | DC

Όπως αναφέρουν πηγές του Variety, η σειρά βασίζεται στο graphic novel του 2020 “You Brought Me the Ocean”, από τον συγγραφέα Alex Sanchez και την Julie Maroh. Στη νουβέλα βλέπουμε τον Jackson “Jake” Hyde ως έναν έφηβο που μένει στο Νέο Μεξικό και συμβιβάζεται με την ιδέα του θανάτου του πατέρα του, τη σεξουαλικότητά του και την παράξενη γοητεία του με τον ωκεανό.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα γράψει τη σειρά ή ποιοι θα παίξουν, αλλά έγινε γνωστό ότι η Charlize Theron, καθώς και οι A.J. Dix, Beth Kono, Andrew Haas και Delilah Films θα βρίσκονται στην παραγωγή, μαζί με την Warner Bros. Television.

HBO Max Is Developing An Aqualad Live-Action Series - Report - GameSpot

Αυτή η σειρά θα σηματοδοτήσει την πρώτη εμφάνιση του Jackson Hyde σε ένα live-action project της DC. Προηγουμένως, ο Drew Van Acker έπαιξε την έκδοση Garth του Aqualad σε ένα επεισόδιο του Titans.

Εκτελεστικοί παραγωγοί της live-action σειράς θα είναι οι Charlize Theron, A.J. Dix, Beth Kono και Andrew Haas. Άγνωστοι παραμένουν ακόμα οι ηθοποιοί και τα άλλα μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας, όπως και το κατά πόσο θα συνδέεται με τις ταινίες “Aquaman”, η δεύτερη εκ των οποίων θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαρτίου 2023.

 

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η συγχώνευση των Warner Bros και Discovery.
Επόμενο άρθροTo Antenna Plus – ANT1+ είναι η νέα streaming πλατφόρμα.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.