Αποτελέσματα Πανελληνίων: Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι βαθμολογίες

Τέλος η αναμονή για τους υποψήφιους των εξετάσεων, που σε μερικές μόλις ώρες θα έχουν στα χέρια τους τις βαθμολογίες τους και θα μπορούν να προχωρήσουν στη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

artme τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Όπως έχει γίνει γνωστό από το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες των υποψηφίων από τα Γενικά και τα Επαγγελματικά Λύκεια θα αναρτηθούν στις 13:00.

Μάλιστα, έχουν ήδη φτάσει στα σχολεία, όπου και θα τοιχοκολληθούν.

Το υπουργείο Παιδείας θα εκδώσει νεότερο δελτίο τύπου για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2022, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα με τρεις τρόπους

• Ο πρώτος με την ανάρτηση των βαθμολογιών στα Λύκεια της χώρας
• Ο δεύτερος με γραπτό μήνυμα που θα λάβουν οι τελειόφοιτοι που έχουν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας smsresults.minedu.gov.gr ως τις 24 Ιουνίου
• Ο τρίτος μέσω της εφαρμογής του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr όπου οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν τους βαθμούς τους πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Προηγούμενο άρθρο«Τα καλύτερά μας χρόνια» επιστρέφουν για τρίτη σεζόν!
Επόμενο άρθροΘερινό Σεμινάριο Υποκριτικής παρέα με την Στεφανία Γουλιώτη.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.