Ακροάσεις για την παραγωγή της Νέας Σκηνής «Νιάτα χωρίς Θεό »

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Νιάτα χωρίς Θεό του Έντεν φον Χόρβατ, η οποία θα ανέβει τη θεατρική περίοδο 2022-2023 σε σκηνοθεσία Achim Wieland, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα ζητούνται:

  • άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 20 έως 45 ετών
  • γυναίκες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 25 έως 45 ετών

Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, ώρα 12:00 π.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΝΙΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 (α΄ φάση) και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 (β΄ φάση). Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία της ακρόασης.

Πληροφορίες: dramaturg@thoc.org.cy                                                                          Τηλ: 22 86 43 06.

Προηγούμενο άρθροGiveaway για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροΜια εναλλακτική κατασκήνωση στην καρδιά της Αθήνας!