Άκης Δουζλατζής: Ο πιο Βραβευμένος Φωτογράφος στην Ελλάδα.

Ο Άκης Δουζλατζής είναι ένας έλληνας, πολυβραβευμένος επαγγελματίας φωτογράφος, παιδαγωγός και αφηγητής 1ης γενιάς, με εξειδίκευση στη φωτογραφία γάμου και πορτρέτου.

About | Akis Arts Photography Award winning Wedding & Portrait photography  worlwide

Έχοντας μοναδικό πάθος, είναι μέλος μερικών από τους μεγαλύτερους φωτογραφικούς οργανισμούς στον κόσμο όπως οι WPPI (Λας Βέγκας, Η.Π.Α.), SWPP (Λονδίνο Ηνωμένο Βασίλειο), μέλος των AWP (Awarded Wedding Photographers) και WPS (Επιλογή φωτογραφίας γάμου) , πήρε συνέντευξη και παρουσιάστηκε στο περιοδικό «Rangefinder», «In my Bag» (το μόνο ελληνικό), Photobussines Weekly, περιοδικό «K», Manfrotto School of Xcellence, National Tv, LaBride Australia και άλλα.

undefined

Κατατάσσεται ως ο πιο βραβευμένος φωτογράφος στην Ελλάδα (πάνω από 100 βραβεία και διακρίσεις), κατέχει πιστοποιητικό επαγγελματικής φωτογραφίας (από λίγα στην Ελλάδα).

undefined

Το 2011 αναγνωρίστηκε με Πιστοποίηση Επαγγελματικής Φωτογραφίας και αργότερα την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στο Βιβλίο Περιορισμένης Έκδοσης AL-THANI 2011. Το 2013 του απονεμήθηκε ο τίτλος «Συνεργάτης της WPPI» (Wedding & Portrait Photographers International) και το 2014 κέρδισε μεταξύ άλλων το Μεγάλο Βραβείο WPPI για τα μέλη Πορτραίτο της χρονιάς. Το 2016 προτάθηκε για τον τίτλο «Craftsman» από το PWS και έγινε «Master» του WPPI.

undefined

Τα τελευταία δύο χρόνια το έργο του έχει βραβευτεί από περισσότερους από δεκαπέντε διαφορετικούς διεθνείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

undefined

Ο Άκης είναι διαθέσιμος για συνεδρίες γάμου και πορτρέτου προορισμού και συντονίζει εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

undefined

Η δουλειά του Άκη έχει βραβευτεί από περισσότερους από δεκαπέντε διαφορετικούς διεθνείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τον πολυβραβευμένο φωτογράφο, ανάμεσα σε λίγους παγκοσμίως.

 

Προηγούμενο άρθροVirgin River: Tο trailer της τέταρτης σεζόν.
Επόμενο άρθροΤουρισμός για όλους 2022: Η νέα ημερομηνία για αίτηση.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος