Θέλεις να μάθεις τί είναι ανώτερο και από το νόμο της έλξης και υλοποιεί στη
Θέλεις να ξέρεις αυτό που είναι ανώτερο και από τον νόμο της έλξης και από όλους τους Νόμους του Σύμπαντος και κάνει στιγμιαίες υλοποιήσεις στο άψε σβήσε;
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, η ύψιστη θεϊκή ενέργεια ,ο Θεός, η ύψιστη θεϊκή συνείδηση, η ζωή, το όλον ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις.
Το Σύμπαν (ο Θεός) είναι πάνω από τον νόμο της έλξης.Ο Θεός μπορεί να κάνει η λύπη να έλκει χαρά και το μίσος να έλκει αγάπη.
Το Σύμπαν (ο Θεός) είναι πάνω από τον νόμο της βαρύτητας.Ο Θεός μπορεί να κάνει το αντικείμενο αντί να πέφτει να ανεβαίνει.
Το Σύμπαν (ο Θεός) είναι πάνω από τον νόμο της δράσης και της αντίδρασης μιας και που ο Θεός μπορεί να κάνει αντίδραση χωρίς καν δράση ή δράση χωρίς αντίδραση.
Το Σύμπαν (ο Θεός) είναι πάνω από τον νόμο της εστίασης. Ο Θεός μπορεί να κάνει το βέλος ενώ προορίζεται για τον στόχο του και να βρεθεί σε άλλο στόχο.
Το Σύμπαν (ο Θεός) είναι πάνω από όλους τους νόμους του Σύμπαντος μιας και που ο Θεός είναι ο Δημιουργός των πάντων και των όλων.
Η αγάπη είναι η πιο δυνατή ενέργεια σε όλο το Σύμπαν που αυτό σημαίνει πως χωρίς εκείνη δεν θα υπήρχε καμία τάξη αλλά ΧΑΟΣ.Μιας και εκείνη διατηρεί την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της ίδιας της Σοφίας.
Μπορούμε να εξασκηθούμε στην αλήθεια αυτή και να κάνουμε στιγμιαίες υλοποιήσεις με αγνή πρόθεση προς όφελός μας και να εξυψώσουμε την δική μας δόνηση αλλά και την Συμπαντική με τον ανώτερο τρόπο.
Και να θυμάσαι πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά και αν δεν πάνε τότε δεν ήρθε ακόμα το τέλος.
Θεώνη Καράμπαλη
Πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα
My Instagram Account: https://instagram.com/karabali_theoni​…
Προηγούμενο άρθροWaterboom Festival 2022
Επόμενο άρθροColourday Festival 2022
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.