6η Γιορτη Μελιού

Μετά την επιτυχία της 5ης Γιορτής Μελιού, που ξεπέρασε τους 12.000 επισκέπτες, η πιο “γλυκιά” γιορτή έρχεται για 2η συνεχόμενη φορά στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Στον πιο κεντρικό κήπο της Αθήνας δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού 50 μελισσοκόμοι και 20 παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας σπάνιες ποικιλίες μελιού και ιδιαίτερες γεύσεις.

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση του κλάδου που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

Η 6η Γιορτή Μελιού έρχεται ανανεωμένη με καινοτόμα προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, που θα έχουν στο επίκεντρό τους το ελληνικό μέλι καθ’ όλη την διάρκεια της διεξαγωγής της.

Στόχος 6ης διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, των προϊόντων κυψέλης και των παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες της εστίασης. Επιπλέον, ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος και τόπο συνάντησης Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, δίνοντας έμμεσα την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.

Προηγούμενο άρθροΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε την Konnie Μεταξά και τον Στέλιο Κερασίδη στο «After Dark»
Επόμενο άρθρο“Το όνειρο ενός γελοίου” : Πρεμιέρα στο Θέατρο Κιβωτός!
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος