4η Παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού

Διοργανώνεται και φέτος στα Σπήλια από το Κοινοτικό Συμβούλιο Σπηλιών η  το σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου 2022.

Το χωριό Σπήλια βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας και αποτελεί το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην περιοχή της Σολέας (1050 μέτρα).

Η κοινότητα των Σπηλιών συνιστά ένα εκπληκτικό ορεινό θέρετρο στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί: από καλό φαγητό μέχρι μουσεία, θαυμαστές εκκλησίες και φυσικά απόλαυση του πανέμορφου κυπριακού φυσικού πλούτου.

Παρόλο που το πρόγραμμα της γιορτής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, εντούτοις βάλτ’ το στο πρόγραμμά σου και μην χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να αποδράσεις από την καθημερινότητα σε ένα σπάνιας ομορφιάς, φυσικό τοπίο, μέσα στο Δάσος του Τροόδους, όπου ειδικοί στη συλλογή μανιταριών θα μυήσουν τους παρευρισκόμενους στα μυστικά, βοηθώντας τους στην ταυτοποίηση και τη διαλογή τους.

Ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις διάφορα μανιταροεδέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ανακαλύψετε τον μυστηριώδη και μαγικό κόσμο των μανιταριών μέσα από σεμινάρια, που θα σας παρέχουν μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη γνώσεων.

Μην χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα σε ένα σπάνιας ομορφιάς, φυσικό τοπίο, μέσα στο Δάσος του Τροόδους, όπου ειδικοί στη συλλογή μανιταριών θα σας μυήσουν στα μυστικά, βοηθώντας σας στην ταυτοποίηση και τη διαλογή τους.

Προηγούμενο άρθροΝέο Single: Music Video- Νίνα – “Όχι”
Επόμενο άρθροΝέα ταινία : Η Κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι (Mrs Harris Goes to Paris)
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος