10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου.

Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) ξεκινά τη σειρά των καλοκαιρινών του δράσεων με ένα διήμερο πρόγραμμα προβολών, στις 13 & 14 Ιουλίου, ως προέκταση της συνεργασίας του Φεστιβάλ με το Goethe-Institut Athen στο πλαίσιο του FILM CLUB και του εργαστηρίου Περιφερειακή όραση.

artme 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου.Το εργαστήριο διαμεσικών ερμηνευτικών στρατηγικών για οπτικοακουστικά αρχεία, Περιφερειακή όραση, συντονίζει ο Tamer El Said, συνιδρυτής της Cimatheque. Φέτος, το SIFF προσκαλεί επιλεγμένους συμμετέχοντες από την Ελλάδα, τον Λίβανο και την Αίγυπτο να δουλέψουν με αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό που θα τους χορηγηθεί από το Δίκτυο Αρχιπέλαγος, την Cairo Cimatheque, τον πολιτιστικό οργανισμό UMAM-Documentation & Research (UMAM-D&R) του Λιβάνου, και το NAIAS, ένα συμμετοχικό αρχείο με έδρα την Σύρο.

artme 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ταινίες μεγάλου μήκους με επίκεντρο την εξορία, την πολιτική και τη μετανάστευση, θεματικές που θα απασχολήσουν το φετινό εργαστήριο Περιφερειακή Όραση.

H εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων του Goethe-Institut Athen και το εργαστήριο Περιφερειακή όραση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Goethe-Institut Athen.

Προηγούμενο άρθροΟ Μάικλ Μαν ετοιμάζει το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής επιτυχίας «Heat».
Επόμενο άρθροEmmy 2022: Οι υποψηφιότητες.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος