Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης επιστρέφει ανανεωμένο για 6η συνεχή χρονιά με ένα ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα προβολών και δράσεων.

Το SFF23 ανοίγει τις πόρτες του στις 13 Ιουλίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» όπου θα πραγματοποιηθεί ένα δημιουργικό εργαστήριο animation για παιδιά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους μικρού μήκους βίντεο χρησιμοποιώντας αντικείμενα και αρχειακό υλικό του μουσείου.

Στις 14 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο θερινό Σινέ Καμάρι. Κάτω από τον έναστρο ουρανό των Κυκλάδων, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες μικρού μήκου του ανεξάρτητου διεθνή κινηματογράφου που καταπιάνονται με σύγχρονα θέματα, μας ταξιδεύουν σε μακρινά μέρη και μας φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.


-Η συμμετοχή στο εργαστήριο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» είναι δωρέαν και γίνεται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

*Εργαστήριο κινούμενης εικόνας για παιδιά – «Από τη ντομάτα στον πελτέ!»
Παιδιά 10-12 ετών
Διάρκεια: 3 ώρες
Μέγιστος αριθμός: 10
Ώρα: 10:00 – 13:00
Χώρος: Αίθουσα εκπαιδευτικών
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: Ιωάννα Γιακουμάτου
Γλώσσα: Ελληνικά. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο george@hf-productions.net μέχρι τις 7 Ιουλίου 2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


-Τιμή εισιτηρίου στο Cine Kamari: 7 ευρώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ | 6η χρονιά

14 Ιουλίου 2023, 21:00 | Cine Καμάρι, Σαντορίνη

Προηγούμενο άρθροΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2023: Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα
Επόμενο άρθρο«Οι Πανθέοι»: Tο θρυλικό μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη έρχεται στον ΣΚΑΪ