Η Αντζελίνα Τζολί ''μεταμορφώνεται'' σε Μαρία Κάλλας!

Μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα της Αντζελίνας Τζολί, η οποία θα ερμηνεύσει την ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας, στη νέα ταινία με τίτλο «Maria»!

Η ταινία θα αφηγείται «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου».

Μετά το «Neruda», το «Jackie» και το «Spencer», ο Πάμπλο Λαραΐν ετοιμάζει ακόμα μια βιογραφική ταινία, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην μεγαλύτερη τραγουδίστρια όπερας στον κόσμο. Την Μαρία Κάλλας!

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Αντζελίνα Τζολί, η οποία μέσω του ‘Maria’ αναμένεται να βάλει πλώρη για τα Όσκαρ. Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ, ο οποίος ήταν o σεναριογράφος και στο ‘Spencer’! H ταινία υπολογίζεται να βγει μέσα στο 2024, έχοντας προφανώς στο επίκεντρο την ταραχώδη ζωή της Κάλλας, κατά την δεκαετία του 70′.

Η Αντζελίνα Τζολί σε δηλώσεις της ανέφερε πως αναγνωρίζει την ευθύνη που έχει ο ρόλος της Μαρία Κάλλας ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Πάμπλο Λαραΐν είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζει και εκτιμά!

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση από τα Αθηναϊκά Θέατρα
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Έφυγε Απο Τη Ζωή Η Ελληνίδα Πολιτικός Φώφη Γεννηματά
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος