Ένα τραγούδι στήριξης στο ΚΕΘΕΑ : Nικολέτα Κωνσταντάκη -

Με ένα συμβολικό τραγούδι για την αναζήτηση του φωτός μέσα μας και στις σχέσεις μας, επιστρέφει η Νικολέτα Κωνσταντάκη. 

Η τραγουδίστρια που είχε προκαλέσει αίσθηση με το video clip για το τραγούδι “Ελευθερία”, όπου ξύρισε το κεφάλι της μπροστά στην κάμερα, δίνοντας ένα μήνυμα πραγματικής ελευθερίας αλλά και μια έμπρακτη στήριξη στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, στον οποίο δόθηκαν τα μαλλιά σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό. 

Στο “Φως”, το νέο τραγούδι που υπογράφουν ο Χρήστος Χιώνης (μουσική) και η Αγγελική Μακρυνιώτη (στίχοι), υπάρχει ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στα εξαρτημένα άτομα μέσω της υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ, μέσα από το συγκινητικά σκληρό αλλά εν τέλει αισιόδοξο video που σκηνοθέτησε ο Αλεξ Κωνσταντινίδης.

Για μένα “Φως” σημαίνει αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια, εικόνες που μπορεί να μην ξεπερνούν δευτερόλεπτα μέσα στη μέρα και σε κάνουν να χαμογελάς, πηγαία και με μια ελπίδα πως,  ό, τι και αν έχει γίνει, στο τέλος όλα θα πάνε καλά!
Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν έχεις στραμμένο το βλέμμα και την καρδιά σου προς τα εκεί, όταν επιλέγεις το “φως” κάθε μέρα. Όπως είπε και ο 
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Το σκοτάδι δε μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δε μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό. ”
Νικολέτα Κωνσταντάκη 

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης και έχοντας συμπληρώσει έναν κύκλο αξιόλογων σπουδών στην ψυχολογία, στη μουσική και στη φωνητική, Η Νικολέτα Κωνσταντάκη συνεχίζει να πιστεύει στην δύναμη της μουσικής να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. 

CREDITS
Ενορχήστρωση, πλήκτρα, προγραμματισμός: Λεωνίδας Τζίτζος

Κιθάρες: Αντώνης Τζώρτζης
Ούτι, σάζι: Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος
Duduk, κλαρίνο, φλογέρα: Αποστόλης Μαλλιάς
Φωνητικά:  Άκης Δείξιμος

Ηχογράφηση, μίξη, mastering:  Κυριάκος Αστερίου @ΒΚ studios, Athens
Listen on Spotify : https://spoti.fi/3aMI5va

 

Προηγούμενο άρθροΣήμερα στις αίθουσες !
Επόμενο άρθροΘηρασιά, η «μικρή αδελφή» της Σαντορίνης!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.