Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Ολόκληρη η Ελλάδα, ένα φυσικό στούντιο για γυρίσματα!

Είτε στη θάλασσα είτε στο βουνό είτε για περιήγηση στην πόλη, με σύμμαχο τη φωτογραφική σου κάμερα, μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας του ΕΚΟΜΕ!

Το ΕΚΟΜΕ ανακοινώνει τον 1ο Ανοιχτό Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διεξάγεται με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 του ΕΣΠΑ και θέμα: «Τοποθεσίες για γυρίσματα οπτικοακουστικών παραγωγών (Film Locations)». Στόχος του Ανοιχτού Διαγωνισμού Φωτογραφίας είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως ενός ποικιλόμορφου τοπίου, ιδανικού για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Το ΕΚΟΜΕ προσκαλεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να απεικονίσουν με ιδιαίτερη, κινηματογραφική ματιά, τοπία της Ελλάδας, διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα σε κάθε μία από τις συνολικά 10 κατηγορίες του διαγωνισμού (Αστικό τοπίο, Φυσικό τοπίο, Σύγχρονο τοπίο, Στοιχεία άλλης εποχής, Συνδυασμός παλιού – νέου,  Χώροι ιστορικού ενδιαφέροντος, Μελαγχολικό τοπίο, Δρόμοι, Θέα, και Βιομηχανικό τοπίο). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που διαμένουν νόμιμα στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.

Ο Διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο χρονικές περιόδους, την εαρινή και τη φθινοπωρινή, με σκοπό την αποτύπωση των διαφορετικών τοπίων της Ελλάδος και των διαφορετικών εικόνων που παρουσιάζουν ανά εποχή.

Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν μία φωτογραφία για κάθε θεματική κατηγορία και έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε περισσότερες από μία ή και σε όλες τις κατηγορίες.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 18/7/2022.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα έπαθλα στην ιστοσελίδα  https://photo-contest.ekome.media/

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το έργο δημιουργίας εθνικού πλαισίου ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην οπτικοακουστική παραγωγή εδώ.

​Ξεχωρίζεις το δικό σου ιδανικό filming location για γυρίσματα; Απαθανάτισε τα αγαπημένα σου μέρη, πάρε μέρος στον διαγωνισμό του EKOME και κέρδισε!

🔹 1ο Έπαθλο 1.500 ευρώ ​
🔹 2ο Έπαθλο 1.000 ευρώ ​
🔹 3ο Έπαθλο 500 ευρώ ​

“Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ – Επιχ. Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και Εθνικούς πόρους“​.

 

Προηγούμενο άρθροΠερί της «Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» ή όπως λέμε βυζάντιο
Επόμενο άρθροΠεριοδεία Καλοκαίρι 2022: «Ματωμένος Γάμος»